Kultursuppe med Valgflæsk
Kultursuppe med Valgflæsk

Mandag d. 20. november 2017 kl. 18.30
Unummererede siddepladser
Varighed: 3 timer

Kultursuppe med VALGFLÆSK

KULTURSUPPE er Næstveds internationale egnsteaters helt eget "forsamlingshus-koncept", hvor fællesspisning, hygge og underholdning i særklasse går op i en højere enhed. Dansk Rakkerpaks højtspecialiserede skøre kokke, gæve kogekone og frisksmurte smørrebrødsjomfru serverer først en aldeles glimrende omgang suppe " og gennemgår undervejs diverse takke, skåle, hilse, sang og spise"  ritualer. ..

Derefter serveres aftenens hovedret:
VALGFLÆSK !

Til denne særudgave af vores KULTURSUPPE, der ligger dagen før kommunalvalget sætter vi partiernes spidskandidater til højbords. Den siddende borgmester, Carsten Rasmussen har meldt sin ankomst og hans konkurrenter til borgmesterkæden vil også være til stede! Vi "iscenesætter" politikernes budskaber med brug af alle teatrets virkemidler: lys, lyd, vindmaskiner, snemaskiner, sæbeboblemaskiner ect. og giver publikum mulighed for at se deres politikere fra helt nye vinkler!

Da det er aftenen før den store valgdag, vil kandidaterne endvidere blive instrueret i en fotosession under overskriften "Sejrens Sødme/ Nederlagets Smerte". VALGFLÆSK er tænkt som en sjov, underholdende og anderledes valgaften, hvor der måske ikke bliver talt så meget politik, men hvor tilhørerne får mulighed for at lære ukendte sider af deres politikere at kende.

Arrangør: Dansk Rakkerpak - Næstveds Internationale Egnsteater
Sted: Teatersalen, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, 4700 Næstved
Dato: Mandag den 20. november 2017 kl. 18.30 / Dørene åbnes kl. 18.00
Dagens suppe: Kultursuppe med Valgflæsk
Unummererede siddepladser - ved langborde.