Kultursuppe med Mette Rønne
DEN KOMISKE TRAGEDIE
- en komedie om at finde sin rolle

Dato: 26.03.2019 kl. 18.30
Dørene åbnes kl. 18.00
Varighed: 2-3 timer

En skuespiller og hendes rolle skal sammen spille en vigtig scene, men det går ikke helt som planlagt! Skuespilleren bliver lammet af nervøsitet og rollen må tage over. Rollen befinder sig derimod godt i spotlightet, rank og stolt suger den lyset til sig. Så meget at skuespilleren må kæmpe for at overtage scenen igen. Måske var det rollens plan helt fra start?

En hyldest til fantasien

Den Komiske Tragedie handler om angsten for at fejle. Om alligevel at satse alt og kaste liv og sjæl tilbage på scenen for at gøre det man drømmer om. Det er en historie om at blive sig selv og om at lytte til den lille stemme indeni, der nogle gange siger noget klogt.

Forvent intelligent historiefortælling tilsat komik, fysik og eftertanke i denne anderledes poetiske komedie, der vender teatret på hovedet i en hyldest til fantasien, livet og ja.... skuespillet!
"Det er simpelthen virtuost det Mette Rønne laver... Det er forbilledligt skuespillerarbejde, præcist og gennemarbejdet, og det er dødsens charmerende..." TEATERAVISEN

DANSK RAKKERPAK & FASTER COOL's garvede serveringspersonale vil som sædvanligt kræse om publikum og udsatte dem for diverse hilse, spise - og takkesangs-ritualer.

Arrangør: Dansk Rakkerpak & Faster Cool